GZS Tekmovanja

Golf klub Zlati grič si želi kar največ svojih članic in članov vključiti tako v klubske aktivnosti kot tudi v ekipna tekmovanja. Tokrat vas želimo povabiti k sodelovanju na tekmovanjih, ki jih razpisuje Golf zveza Slovenije:

MID AMATERJI – RAZPIS 

SENIORKE – RAZPIS 

SENIORJI – RAZPIS

SPLOŠNI POGOJI TEKMOVANJ GZS


Vsi, ki bi želeli biti del ekipe, ki bo zastopala Golf klub Zlati grič in sodelovati v zgoraj naštetih tekmovanjih nam to sporočite na elektronski naslov golfklub@zlati-gric.si, do 20. februarja 2021. V primeru, da bo število prijavljenih dovolj, da se bodo lahko oblikovale ekipe, ki bodo zastopale golf klub Zlati grič, bo klub poravnal prijavnino za tekmovanja. 

Vabimo tudi vse članice in člane, ki želijo tekmovati v ŠTAJERSKI LIGI, da nam to sporočite na elektronski naslov: golfklub@zlati-gric.si.

Za termine poglejte tukaj

Golf klub Zlati grič

Škalce 91

3210 Slovenske Konjice

E-mail: golfklub@zlati-gric.si

Gsm: 051 / 630 444

Trr.: SI56 6100 0000 6451 526

E-Novice

Bodite na tekočem in se prijavite 

na naše e-Novičke

GDPR - Osebni podatki

Vlada je potrdila nov Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in ga poslala v Državni zbor v obravnavo po nujnem postopku. ZVOP-2 v slovensko zakonodajo prenaša pravila in spremembe, ki jih uvaja evropska splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Slednja bo sicer v veljavo stopila že 25. maja.

S prijavo na e-novice se strinjate, da lahko vaše osebne podatke uporabimo za obveščanje o novostih in akcijah v našem klubu.

 

(C) Golf klub Zlati grič, 2021