PREDSEDNIKOV POKAL 2023 – 16.9.2023

Drage golfistke, golfisti,


pred nami je za GK Zlati grič in zame osebno eden najpomembnejših dogodkov leta in spodobi se, da vas osebno povabim k udeležbi. Turnir PREDSEDNIKOV POKAL, ki je na svojem začetku (2014) bil eden najbolj prepoznavnih dogodkov kluba, je bil v nadaljevanju zaradi različnih razlogov deležen kar nekaj prekinitev, zato prehodni pokal, ki bi ga naj dobil vsakoletni zmagovalec tega turnirja, žalostno sameva v hodniku golf recepcije in je »pozabljeno zaprašen«. Sedaj ko imam malo več časa, ko na stvari gledam bolj s čustvi in manj površno, se brez sramu lotevam tudi bolj »običajnih del« kot je npr. brisanje prahu. In povem vam, da po nekaj gibih z antistatično krpico, stvari postanejo drugačne, obudijo se spomini in imena zmagovalcev zopet zasijejo.
Ker si v klubu želimo, da bi ta dogodek ponovno zasijal in v prihodnosti poleg klubskega prvenstva postal najpomembnejši in najprepoznavnejši dogodek v našem klubu, vas prosim, da si rezervirate termin v soboto, 16. 9. 2023 in se turnirja zanesljivo udeležite. Kljub temu, da bo turnir tekmovalne narave, ne gre za zmagovalca ali poraženca. Res je, da bo ime zmagovalca vgravirano na prehodnem pokalu, ampak, ste kdaj pomislili na to, da smo
pravzaprav zmagovalci vsi, ki se dogodkov udeležujemo in s svojo prisotnostjo zmagovalcem omogočimo trenutek slave. Verjetno se vam je že zgodilo, da ste igrali sami, vrhunsko odigrali luknjo ali igrišče, potem pa v trenutku zmagoslavja žalostno gledali okrog sebe, ker tega nihče ni videl. Zato pa je za dober golf potreben dober dogodek, dober »flight« in dobra analiza tekme, skratka dobra družba.
V tem smislu poteka tudi razmišljanje v našem klubu, zato vas prosimo, da s svojo zanesljivo udeležbo poskrbite, da bomo ta dogodek z veseljem še dolgo obujali na naši priljubljeni terasi.

Dobrodošli!
Silvo Žižek

Razpis turnirja – predsednikov_pokal_2023

Golf klub Zlati grič

Škalce 91

3210 Slovenske Konjice

E-mail: golfklub@zlati-gric.si

Gsm: 051 / 630 444

Trr.: SI56 6100 0000 6451 526

E-Novice

Bodite na tekočem in se prijavite 

na naše e-Novičke

GDPR - Osebni podatki

Vlada je potrdila nov Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in ga poslala v Državni zbor v obravnavo po nujnem postopku. ZVOP-2 v slovensko zakonodajo prenaša pravila in spremembe, ki jih uvaja evropska splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Slednja bo sicer v veljavo stopila že 25. maja.

S prijavo na e-novice se strinjate, da lahko vaše osebne podatke uporabimo za obveščanje o novostih in akcijah v našem klubu.

 

(C) Golf klub Zlati grič, 2021