Vadba na vadišču 2021

Vsem članom golf kluba Zlati grič s plačano članarino za leto 2021 je brezplačno na razpolago golfsko vadišče na Dobravi (Dobrava pri Konjicah 6, Slovenske Konjice). Odprto je vse dni v tednu v primeru lepega vremena. Golfsko vadišče je namenjeno vsem, ki si želijo naučiti ali  izboljšati svoj golfski zamah ter tehniko in posledično rezultatsko napredovati v igri golfa.

Golf klub Zlati grič s pomočjo učitelja golfa Janija Šribarja organizira brezplačno skupinsko vadbo, vsak torek ob 17. uri (od 24. avgusta do 28. septembra), pod strokovnim nadzorom za člane kluba na golfskem vadišču. Zaradi velikega zanimanja so v letu 2021 termini vadbe časovno podaljšani. 

V primeru slabih vremenskih razmer je dejavnost prestavljena na golfsko igrišče Zlati grič ali odpade. Brezplačna skupinska vadba poteka do konca meseca septembra. Termini od meseca avgusta dalje bodo naknadno sporočeni.

Na vadišču Dobrava golf klub Zlati grič  organizira tečaje za nove golfiste. Golfsko znanje lahko nadgrajujete tudi z individualnimi urami pri učitelju golfa. Termine   dogovorite z učiteljem golfa Janijem Šribarjem (telefon 041 564-042).

Za ostale uporabnike vadišča je koriščenje golf žogic na razpolago po ceni 1 EUR za 15 žogic. Avtomat sprejema samo kovance po 1 EUR.7

“Ne ustraši se, če napreduješ počasi. Boj se, če obstaneš na mestu.” Kitajski pregovor

Golf klub Zlati grič

Škalce 91

3210 Slovenske Konjice

E-mail: golfklub@zlati-gric.si

Gsm: 051 / 630 444

Trr.: SI56 6100 0000 6451 526

E-Novice

Bodite na tekočem in se prijavite 

na naše e-Novičke

GDPR - Osebni podatki

Vlada je potrdila nov Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in ga poslala v Državni zbor v obravnavo po nujnem postopku. ZVOP-2 v slovensko zakonodajo prenaša pravila in spremembe, ki jih uvaja evropska splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Slednja bo sicer v veljavo stopila že 25. maja.

S prijavo na e-novice se strinjate, da lahko vaše osebne podatke uporabimo za obveščanje o novostih in akcijah v našem klubu.

 

(C) Golf klub Zlati grič, 2021