Vadišče na Ptuju

Golf klub Zlati grič in Golf igrišče Ptuj sta sklenila dogovor glede uporabe vadišča na Ptuju:

– Subvencionirana cena žetona za člane GK Zlati grič znaša 1,50 €, ki jo član plača na recepciji igrišča, razliko 1,50 € pa pokrije GK ZG na podlagi računa, ki mu ga mesečno izstavi igrišče.

Računu mora biti priložen poimenski seznam kupcev žetonov, zato se je ob nakupu žetonov potrebno legitimirati s člansko izkaznico in osebnim dokumentom.

– GK Zlati grič na vadišču Ptuj 1 x tedensko organiziral skupinske klubske treninge pod strokovnim vodstvom golf trenerja Janija Šribarja. Treningi bodo za člane GK Zlati grič brezplačni, bodo pa sami nosili strošek žetonov. Treningi bodo potekali od 11. maja do 6. julija, termini od avgusta dalje pa bodo sporočeni naknadno.

– za člane GK Zlati grič bodo tudi individualni treningi potekali na vadišču Ptuj. Vsi, ki si želite nadgraditi svoje znanje golfa lahko pokličete GSM: 041 564 042 (Jani Šribar) in se dogovorite za termin.

– GK Zlati grič bo na vadišču Ptuj izvajal tudi tečaje za nove golfiste.

 

Golf klub Zlati grič

Škalce 91

3210 Slovenske Konjice

E-mail: golfklub@zlati-gric.si

Gsm: 051 / 630 444

Trr.: SI56 6100 0000 6451 526

E-Novice

Bodite na tekočem in se prijavite 

na naše e-Novičke

GDPR - Osebni podatki

Vlada je potrdila nov Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in ga poslala v Državni zbor v obravnavo po nujnem postopku. ZVOP-2 v slovensko zakonodajo prenaša pravila in spremembe, ki jih uvaja evropska splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Slednja bo sicer v veljavo stopila že 25. maja.

S prijavo na e-novice se strinjate, da lahko vaše osebne podatke uporabimo za obveščanje o novostih in akcijah v našem klubu.

 

(C) Golf klub Zlati grič, 2021