ZIMSKA VADBA V CELJU

Spoštovane članice in člani golf kluba zlati grič,

obveščamo vas, da bomo za člane golf kluba Zlati grič organizirali skupinsko zimsko vadbo pod strokovnim vodstvom učitelja Janija Šribarja v Indoor Golf Centru Celje, Kersnikova ulica 17, Celje – https://www.indoorgolf.si/. 

Za vadbo bomo uporabljali simulatorje SkyTrack, ki so namenjeni vadbi udarcev s prikazom analize udarcev. Golf klub Zlat grič ima rezervirane tri SkyTrack simulatorje, površine za puttanje in čipanje ter bunker, vsak ponedeljek od 16. do 20. ure, od 7. januarja 2023 do začetka meseca marca.
Vadba pod strokovnim vodstvom bo potekala od 17. do 20. ure.

Cena skupinske vadbe za člane golf kluba Zlati grič znaša 50 EUR. Plačilo se opravi ob prvem obisku. 

Samostojna vadba na simulatorju SkyTrack, na površini za puttanje in čipanje ter vadba udarcev iz bunkerja je mogoča tudi v ostalih terminih, v delovnem času indoor centra, po predhodni rezervaciji. Člani golf kluba Zlati grč s člansko izkaznico ter identifikacijo lahko vadijo s 30% popusta na redne cene.

Poleg simulatorjev SkyTrack, površin za puttanje in čipanje  in bunkerja indoor ponuja tudi dva Bravo simulatorja, kjer lahko virtualno igrate golf na 90 svetovno znanih igriščih. Cena uporabe Bravo simulatorja je za člane golf kluba Zlati grič znižana za 10%. Obvezna je predhodna rezervacija simulatorja. Plačilo se opravi na recepciji indoorja.

Vabljeni!

Golf klub Zlati grič

Škalce 91

3210 Slovenske Konjice

E-mail: golfklub@zlati-gric.si

Gsm: 051 / 630 444

Trr.: SI56 6100 0000 6451 526

E-Novice

Bodite na tekočem in se prijavite 

na naše e-Novičke

GDPR - Osebni podatki

Vlada je potrdila nov Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in ga poslala v Državni zbor v obravnavo po nujnem postopku. ZVOP-2 v slovensko zakonodajo prenaša pravila in spremembe, ki jih uvaja evropska splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Slednja bo sicer v veljavo stopila že 25. maja.

S prijavo na e-novice se strinjate, da lahko vaše osebne podatke uporabimo za obveščanje o novostih in akcijah v našem klubu.

 

(C) Golf klub Zlati grič, 2021