DRUŽABNI MARTINOV TURNIR

Drage golfistke, golfisti
golfska sezona 2023 prehaja v jesenski del, kar žal pomeni, da se predvideni dogodki v organizaciji našega kluba počasi končujejo. Pred nami je le  še Martinov turnir, katerega  organizacijo smo se odločili prevzeti od podjetja ZG z namenom, da letos in potem tradicionalno tudi v prihodnje, zaključimo  uradni del golfske sezone našega kluba. Letos nam je, tako v družabnem kot tekmovalnem delu, uspelo izpeljati vse  načrtovane dogodke, predvsem pa smo v upravnem odboru izredno zadovoljni z udeležbo in pozitivno energijo na vseh naših srečanjih. Naj se tako nadaljuje tudi
21.10.2023 ob 10.00 uri

na   Martinovem  turnirju, kamor vas vabimo, da po igri golfa med obarvanimi vinogradi, na »naši terasi« skupaj počakamo sončni zahod, predebatiramo načrte za sezono 2024  in proslavimo praznik vina in golfa v vzdušju, ki smo ga v zadnjem času v klubu GK Zlati grič navajeni.

Dobrodošli!

predsednik GK Zlati grič Silvo Žižek


Golf klub Zlati grič

Škalce 91

3210 Slovenske Konjice

E-mail: golfklub@zlati-gric.si

Gsm: 051 / 630 444

Trr.: SI56 6100 0000 6451 526

E-Novice

Bodite na tekočem in se prijavite 

na naše e-Novičke

GDPR - Osebni podatki

Vlada je potrdila nov Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in ga poslala v Državni zbor v obravnavo po nujnem postopku. ZVOP-2 v slovensko zakonodajo prenaša pravila in spremembe, ki jih uvaja evropska splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Slednja bo sicer v veljavo stopila že 25. maja.

S prijavo na e-novice se strinjate, da lahko vaše osebne podatke uporabimo za obveščanje o novostih in akcijah v našem klubu.

 

(C) Golf klub Zlati grič, 2021