KLUBSKO PRVENSTVO 17.6.2023

Spoštovane članice in člani,
klubsko delovanje izgleda kot nekakšen mozaik, sestavljen iz številnih podrobnosti in dogodkov, kjer si peščica izbranih aktivistov prizadeva ugoditi željam in potrebam čim večjega števila članov. Večinoma so si dogodki  v golf klubih bolj ali manj podobni, pa vseeno obstajajo velike razlike. Zakaj?
Zato ker bistvo dogodka ni  v organizaciji dogodka samega ali kljukici, da je realiziran, bistvo je v odzivnosti in udeležbi članov,  ki s tem že v izhodišču odločijo  ali  bo dogodek  dober ali slab in z udeležbo ali neudeležbo odločajo ali bo hitro pozabljen ali pa se bo o njem še dolgo govorilo. Še posebej je to pomembno za tradicionalne klubske dogodke, kot sta v našem primeru Klubsko prvenstvo in Predsednikov pokal, na katerih klub gradi  svojo prepoznavnost in za katere si moramo še posebej prizadevati, da ne bodo žalostno končali  kot »obkljukani«, ampak kot odlična materija za  dolge  debate. 
Imamo unikatno in odlično vzdrževano igrišče,  imamo golfsko teraso s čudovitimi  pogledi, smo ponosni člani  enega  največjih slovenskih Golf klubov, med seboj se dobro razumemo in smo veseli, da nam je »dano« uživanje  med vinogradi  Zlatega griča.
 Želim povedati, da  dobrega imena in tradicije kluba ne gradi  samo vodstvo, ampak tudi člani kluba s svojimi dejanji.
Zato vas vabim, da se udeležujete naših dogodkov in  še posebej, da tradicionalne dogodke nemudoma vpišete v svoje koledarje kot nekaj, kjer zagotovo ne smete manjkati.
  
Predsednik GK Zlati grič
Silvo Žižek

Razpis tekmovanja

Golf klub Zlati grič

Škalce 91

3210 Slovenske Konjice

E-mail: golfklub@zlati-gric.si

Gsm: 051 / 630 444

Trr.: SI56 6100 0000 6451 526

E-Novice

Bodite na tekočem in se prijavite 

na naše e-Novičke

GDPR - Osebni podatki

Vlada je potrdila nov Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in ga poslala v Državni zbor v obravnavo po nujnem postopku. ZVOP-2 v slovensko zakonodajo prenaša pravila in spremembe, ki jih uvaja evropska splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Slednja bo sicer v veljavo stopila že 25. maja.

S prijavo na e-novice se strinjate, da lahko vaše osebne podatke uporabimo za obveščanje o novostih in akcijah v našem klubu.

 

(C) Golf klub Zlati grič, 2021