Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

KLUBSKO PRVENSTVO GOLF KLUBA ZLATI GRIČ

15 junija @ 8:00 - 17:00

Spoštovane članice in člani golf kluba Zlati grič,

klubsko vodstvo  se v skladu s programom dela  trudi ustreči čim večjemu številu članov, vendar kot sem že lani zapisal, smisel klubskega dogodka ni kljukica ob realizaciji, ampak čim večja pripravljenost članov, da se na dogodek odzovejo. Šele odzivnost primernega  števila članov dogodek ustrezno »osmisli«, da vodstvu potrditev, da deluje v pravi smeri, članom pa skozi športno tekmo, druženje in debato pozitivno energijo ter  dober občutek pripadnosti določeni interesni skupini, v kateri radi preživljamo svoj prosti čas.
 
V našem klubu letos organiziramo kar nekaj  dogodkov. Nekaj  smo jih tudi po vašem  mnenju že uspešno izvedli, večina pa jih je še pred nami. Ob tej priložnosti bi želel izpostaviti dva dogodka s posebno težo, na katerih kot člani našega kluba ne bi smeli  manjkati – Klubsko prvenstvo in  Predsednikov pokal.
 
Prvi od navedenih je pred vrati, namreč v soboto, 15.junija 2024 bo na igrišču  Zlati grič potekalo letošnje Klubsko prvenstvo Golf kluba Zlati grič.
 
Če ste v dvomih glede prijave, vas naj vzpodbudi misel anonimnega avtorja: »Nihče ne more narediti vsega, vsak od nas pa lahko naredi nekaj«. Naj bo vaša prijava na dogodek tisto nekaj, kar nam bo pomagalo dogodek ne le obkljukati, temveč tudi »osmisliti«.
  
Vabljeni!
 
                                                                                                           Predsednik GK Zlati grič
                                                                                                                      Silvo Žižek

Razpis tekmovanja najdete tukaj

Podrobnosti

Datum:
15 junija
Ura:
8:00 - 17:00