Ugodnosti za člane golf kluba GK Zlati grič

  1. POPUST NA NAKUP LETNE KARTE ALI GREE FEE-ja – Člani GK Zlati grič lahko na domačem igrišču uveljavljajo 20% popust na nakup letne karte ali GF..
  2. SKUPINSKI TRENING – vsi člani GK Zlati grič s plačano članarino se lahko brezplačno udeležijo skupinskega treninga pod vodstvom učitelja golfa, ki je organiziran 1x tedensko.
  3. INDIVIDUALNI TRENING Z VADITELJEM – vsak član GK Zlati grič si s plačilom članarine lahko zagotovi individualne ure z golf učiteljem pod ugodnejšimi pogoji.
  4. TRENINGI ZA KATEGORIZIRANE TEKMOVALCE – rezultati naših mlajših selekcij potrjujejo dobro strokovno delo, boljši tekmovalci pa imajo odprta vrat v reprezentanco.
  5. NADOMESTILO PRIJAVNINE ZA URADNA TEKMOVANAJA GZS – GK Zlati grič svoje člane vzpodbuja k tekmovalnemu golfu in zato v primeru prijave ekipe na organizirano tekmovanje v okviru GZS pokriva stroške prijavnine za svoje člane.
  6. UGODNOSTI NA DOGODKIH V ORGANIZACIJI GK ZLATI GRIČ – GK Zlati grič skrbi za svoje člane, ki udeležujejo družabnih dogodkov in tekmovanj (medklubska srečanja, predsednikov turnir, otvoritveni turnir, klubsko prvenstvo, golf liga Zlati grič), ko delno ali v celoti pokrije stroške prijavnine svojim članom.
  7. SODELOVANJE NA TEKMOVANJIH V ORGANIZACIJI GZS – Vsi člani, ki izpolnjujejo razpisane pogoje imajo možnost tekmovati za ekipe GK Zlati grič po posameznih kategorijah (Slo Tour, Mid Am, Seniorska liga). GK Zlati grič pokrije stroške prijavnine ekipe.

Največja "ugodnost"

... in zagotovo najdragocenejša pa je dobra družba in pozitivna energija, ki jo premoremo člani Golf kluba Zlati grič. Zato ne oklevajte in se nam pridružite.

Golf klub Zlati grič

Škalce 91

3210 Slovenske Konjice

E-mail: golfklub@zlati-gric.si

Gsm: 051 / 630 444

Trr.: SI56 6100 0000 6451 526

E-Novice

Bodite na tekočem in se prijavite 

na naše e-Novičke

GDPR - Osebni podatki

Vlada je potrdila nov Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in ga poslala v Državni zbor v obravnavo po nujnem postopku. ZVOP-2 v slovensko zakonodajo prenaša pravila in spremembe, ki jih uvaja evropska splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Slednja bo sicer v veljavo stopila že 25. maja.

S prijavo na e-novice se strinjate, da lahko vaše osebne podatke uporabimo za obveščanje o novostih in akcijah v našem klubu.

 

(C) Golf klub Zlati grič, 2021