Matchplay liga

Match play liga je poleg tekmovalnega značaja, namenjena druženju in spoznavanju novih golfistov.

 

Organizator lige si želi, da se liga odvija v športnem duhu in da vsak od nastopajočih pripomore k temu, da bo liga potekala gladko. Da je liga bolj fer za vse, se igra 18 lukenj – match play, z upoštevanjem 3/4 handicapa. Najvišji igralni hcp je 36! 

Vsak prijavljen igralec mora plačati “članarino lige”, ki znaša 30 eur. Članarina mora biti poravnana pred žrebom, na golf igrišču Zlati grič, sicer igralec ne sodeluje v žrebu. Blagajno lige vodi Matic Šerbelj. Denar se bo porabil izključno za nagrade in piknik ob zaključku lige. 

Liga se igra po sistemu – VSAK S VSAKIM. Po prvem delu, kjer bo vsak igralec odigral štiri dvoboje, se oblikuje jo nove skupine glede na dosežene točke v predtekmovanju. Nadaljuje se z igranjem vsak s vsakim. Igra se po vrsti, krogi lige se ne preskakujejo. Točkovanje: za prvih devet lukenj 1 točka, za drugih devet 1 točka in za skupno zmago 1 točka, za neodločen izid se vsakemu igralcu pripiše 0,5 točke. 

Po dvoboju se vpiše rezultat tekme v tabelo na recepciji igrišča. Za končno uvrstitev šteje večje število točk, ne glede na to v kateri skupini je posamezen igralec. 

V primeru izključitve ali izstopa iz lige katerega od igralcev se vsi njegovi rezultati brišejo. Članarina se ne vrača. 

 

Golf klub Zlati grič

Škalce 91

3210 Slovenske Konjice

E-mail: golfklub@zlati-gric.si

Gsm: 051 / 630 444

Trr.: SI56 6100 0000 6451 526

E-Novice

Bodite na tekočem in se prijavite 

na naše e-Novičke

GDPR - Osebni podatki

Vlada je potrdila nov Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) in ga poslala v Državni zbor v obravnavo po nujnem postopku. ZVOP-2 v slovensko zakonodajo prenaša pravila in spremembe, ki jih uvaja evropska splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Slednja bo sicer v veljavo stopila že 25. maja.

S prijavo na e-novice se strinjate, da lahko vaše osebne podatke uporabimo za obveščanje o novostih in akcijah v našem klubu.

 

(C) Golf klub Zlati grič, 2021